top of page
AdobeStock_310846318.jpeg
logo_FC_BW_edited.png

SERVICE

Bij FishClub zijn we gedreven, betrouwbaar, flexibel en áltijd bereid tot het zetten van een extra stap. De stap die we graag zetten om de juiste service te verlenen aan onze klanten en partners. Met onze kennis van het vak, hart voor de producten, drive en inzet denken we graag met u mee en bezorgen we de producten tot in de keuken. Wij leveren daarom met eigen chauffeurs en geconditioneerd vervoer, zodat we op flexibele tijdstippen kunnen leveren. Heeft u vragen of advies nodig over de producten of zit uw gewenste product er niet bij ? Neem gerust contact met ons op en we gaan direct op zoek naar een passende oplossing. Ook voor andere vragen zijn we u natuurlijk graag van dienst.

KWALITEIT

Ons assortiment is breed en betreft enkel ambachtelijke en kwalitatief hoogstaande producten. We vinden het zeer belangrijk om maatwerk te bieden, vandaar dat u kan rekenen op constante en tevens hoge kwaliteit. Dit komt omdat wij onze producten niet alleen inkopen bij vaste leveranciers met onze bijbehorende criteria, maar ook omdat wij vanaf de bron tot in uw keuken bovenop de zorg van uw producten zitten. Tenslotte leveren wij dit uiteraard onder de HACCP-norm.

ASSORTIMENT

Bij FishClub kunt u terecht voor uw volledige assortiment voor in de keuken. Wij kennen de wensen en weten de vraag van onze klanten. Van gespecialiseerde producten tot producten op maat, niks is ons te gek. Onze slagers en leveranciers verzorgen de producten op  een verantwoorde manier en ambachtelijke wijze. Ook kunt u bij ons terecht voor zuivel, snacks, brood, vleeswaren én ‘non-food’ producten.

VISIE

MeatClub heeft een aantal speerpunten hoog in het vaandel staan, waardoor wij overtuigd zijn de juiste leverancier te zijn voor de horeca:

✔       Flexibele en snelle service
✔       Ambachtelijke i.c.m. hoogstaande producten
✔       Voor 23:00 besteld, morgen in uw keuken geleverd.
✔       Betrouwbaar en kundig.
✔      Advies en producten op maat.

AdobeStock_159575702.jpeg

THE CLUB

Welkom bij FishClub! Samen met MeatClub bevoorraden wij onze klanten over heel Nederland. Een bedrijf waar vis & vlees in ons bloed zit. FishClub is een jong en groeiend bedrijf met ervaring en een eerlijke aanpak.

Samen met MeatClub opereren wij, voor het gemak, als één Club. Als u voor 23:00 uur bestelt verwerken wij het direct. Wij bezorgen het de volgende dag in uw keuken en voila! U kunt de gasten weer voorzien van kwaliteitsproducten. 

Join The Club!

bottom of page