top of page
assortiment.jpg

Het assortiment van FishClub bestaat uit zelf geselecteerde vis uit binnen- en buitenland. We bieden naast verse vis ook schaal- en schelpdieren & vers ingevroren vis. Met ons brede assortiment kunnen we u altijd iets passends bieden. Ook portioneren en verpakken we alles naar wens.

CATCH OUR PRODUCTS

Verse Vis

Onze vis wordt ingekocht op de visveiling van IJmuiden, waar onze leveranciers dagelijks aanwezig zijn om verse vis in te kopen. Zo kunnen wij de kwaliteit van het product gegarandeerd hoog houden.

AdobeStock_159718024.jpeg
AdobeStock_85722993.jpeg

Schaal- en schelpdieren

Onze schaal- en schelpdieren bevatten vis dat afkomstig is over de hele wereld. Zo bieden we bijvoorbeeld de Kingkrab uit Alaska, oesters van de Atlantische kust en Argentijnse Gamba's.

Gerookte vis

Heerlijk gerookte vis en op een ambachtelijke manier bereidt. Deze vis kunt u bij ons zowel koud als warm verkrijgen! De koud gerookte vis wordt urenlang gerookt bij een temperatuur van 28 graden, waardoor de vis niet gaart. De warm gerookte vis wordt relatief kort gerookt bij een hoge temperatuur tussen de 80C en de 100C, waarbij de kerntemperatuur (wettelijk) minimaal 63 C is gedurende 30 minuten. Vette vis is perfect om warm te roken.

shutterstock_150794321.jpg
AdobeStock_315548849.jpeg

Diepvries

Naast verse dagproducten zijn ook diepvries producten bij ons te verkrijgen. 

Heeft u nog vragen over het assortiment? 

neem gerust contact met ons op!

bottom of page