top of page
assortiment.jpg

UW VIS    LEVERANCIER

Sinds 2020 heeft MeatClub zijn assortiment mogen verbreden met visproducten. Wij introduceren u dan ook bij deze: FishClub. Doordat we met deze stap en de juiste samenwerking ons assortiment verbreden, kunnen we een nog optimalere totaalservice bieden. We maken het de afnemer zo gemakkelijk mogelijk. Éen leverancier, éen aanspreekpunt en éen factuur.

sakum_yellow_edited_edited_edited_edited
logo_FC_BW_edited.png

Bij FishClub kunt u terecht voor uw volledige assortiment voor in de keuken. Wij kennen de wensen en weten de vraag van onze klanten. Van gespecialiseerde producten tot producten op maat, niks is ons te gek. Onze vissers en leveranciers verzorgen de producten op een verantwoorde manier en ambachtelijke wijze. U kunt bij ons terecht voor alle soorten vis. Daarnaast zijn wij ook gespecialiseerd in vleeswaren, zuivel, snacks, brood, én ‘non-food’producten.

ALTIJD

VERSE VIS

Ons assortiment wordt dagelijks bevoorraad met verse vis  van de visveiling in IJmuiden.

Ook bieden wij vissoorten uit het buitenland. Zo heeft u een breed scala aan mogelijkheden.

Vis1.jpg
Bezorging..png
Bezorging..png

Wij leveren met eigen chauffeurs en geconditioneerd vervoer, zodat we op flexibele tijdstippen kunnen leveren. We luisteren altijd naar de wensen van de klant, wanneer en op welke tijd, zij geleverd willen hebben. Naast de afgesproken bezorgdagen levert FishClub 6 dagen in de week. Het kan eens voorkomen dat het bij u zo hard is gegaan, dat u door uw producten heen bent. Wij laten u natuurlijk niet zonder zitten en proberen dit altijd op te lossen.

Kwaliteit..png

Ons assortiment is breed en betreft enkel ambachtelijke en kwalitatief hoogstaande producten. We vinden het zeer belangrijk om maatwerk te bieden, vandaar dat u kan rekenen op constante en tevens hoge kwaliteit. Dit komt omdat wij onze producten niet alleen inkopen bij vaste leveranciers met onze bijhorende criteria, maar ook omdat wij vanaf de bron tot in uw keuken bovenop de zorg van uw producten zitten. Tenslotte leveren wij dit uiteraard onder de HACCP-norm.

Service..png

Bij FishClub zijn we gedreven, betrouwbaar, flexibel en áltijd bereid tot het zetten van een extra stap. De stap die we graag zetten om de juiste service te verlenen aan onze klanten en partners. Met onze kennis van het vak, hart voor de producten, drive en inzet denken we graag met u mee. Ook kunt u bij ons 24/7 bestellingen bij ons plaatsen, voor 23:30 besteld en volgende dag in uw keuken bezorgd!

Bedankt voor de inzending!

ABONNEER OP ONZE NIEUWSBRIEF!

bottom of page